Hi-tech faszén grillezéshez

By  | 

Grillezni általában a kertben, illetve a szabadban szoktunk, de most már ezt a kinti mókát is beviszik a lakásba. Grill-rácsok helyett a hagyományos koreai konyhát vették alapul, ahol kövön és folyók mosta kavicsokon sütnek és grilleznek. A koreaiak ugyanis rájöttek, hogy a kavicsokra (vagy szakkifejezéssel élve agalmatolitokra) a természeti hatások révén sokféle ásványi anyag rakódik le, amik sütés közben áttevődnek az ételre is, így annak tisztító és frissítő hatása érvényesül az emberi testben. Szóval a misztikus keleti körítés az eladhatósághoz.  


Ennek megfelelően kavics formájú lencséket terveztek a designerek (bár az ásványos-tisztítós vonalat látványosan mellőzték), és megszületett a Pebbles. A lencsékbe fűtőszálakat integráltak, így elég benyomni a kapcsolót és beállítani a hőmérsékletet, és már izzad is a lazac. Bármilyen húsfajtához használható: marha, barbecue, hal, ínyenceknek kagyló, rák, homár stb. Az étel elhelyezésére sem kell külön figyelmet fordítanunk, hiszen a Pebbles-t hajlékonyra tervezték, így összahajtható, összetekerhető, és még elmosni is könnyebb. Kicsi, hordozható, praktikus versenytárs a raclette grilleknek.